Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Aksöz Evden Eve Nakliyat

35

Aksöz evden eve nakliyat geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile şehir içi, şehirlerarası, ev ve işyeri nakliyatını en güvenli şekilde sigortalı olarak yapmaktadır.

Telefon
(0 216) 526 15 17 (0 532) 100 18 83 (0 536) 608 88 45

Evden Eve Nakliyat

Aksöz Nakliyat evden eve taşıma işlemlerinizde sizlere en büyük desteği sağlamak için varlığını sürdürüyor.Türkiye’nin 81 iline personelleri ve araçları ile kusursuz bir taşıma hizmeti sunuyor. Evden eve nakliyat sektöründe sunduğu bu hizmet neticesinde sektörde tercih edilen en profesyonel firmadır.

Ofis ve Büro Taşımacılığı

Aksöz Nakliyat ofisinizi yeni ofisine en kısa sürede, işlerinizi aksatmadan taşımaktadır.Ofis eşyalarınıza herhangi bir zarar vermeden, onları özel ambalajlarla paketleyerek en kısa sürede yeni ofisinize ulaştırır.Yeni ofisinize eşyalarınızı ulaştırdıktan sonra eşyalarınızın kurulumlarını gerçekleştirerek sizlere pratik bir ofis taşımacılık hizmeti verir.

Şehirler Arası Nakliyat

Aksöz Nakliyat, bulunduğunuz şehirden başka bir şehire eşyalarınızın taşımacılık işlemlerini gerçekleştirmektedir. Eşyalarınızı en uzak mesafelere kadar özel ambalajlarla kırılmalarını önleyecek şekilde güvenle taşımaktadır.

Ev Ofis Depolama

Aksöz Depolama sizlere yardımcı oluyor. Eşya depolama işlemlerinizde sizlere güvenli bir depolama alanı sunarak dilediğiniz tarihe kadar eşyalarınızı depolarımızda tutuyoruz. Depolarımızda eşyalarınızı sizlere ait olan bölümlerde güvenle depoluyoruz.

Genel Bilgiler

Aksöz Evden Eve Nakliyat
Aksöz Evden Eve Nakliyat Logo
İstanbul evden eve nakliyat firması olan AKSÖZ şehiriçi ve şehirlerarası taşımacılık alanlarında siz değerli müşterilerine hizmetler vermektedir.

Adres Bilgileri

İstanbul
Ataşehir
Uslu Caddesi No:54 Kat:2

İletişim Bilgileri

(0 532) 100 18 83
  • (0 532) 655 29 47
Erol Ayırkan
ayirkan.yusf@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL