Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Simbo Evden Eve Nakliyat

1

Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı ve diğer nakliyat ihtiyaçlarınız için İstanbul şehrimizin tüm ilçelerinde hizmetinizdeyiz. Bizi arayın...

Telefon
(0 532) 526 02 13 (0 212) 445 46 77

Evden Eve ve Diğer Nakliyat Hizmetleri

Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, değerli eşya nakliyatı, parça eşyalarınızın nakliyatı ve askılı tekstil nakliyatı için bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Profesyonel Paketleme

Paketleme için harcayacağınız zamanı başka işler için değerlendirebilirsiniz. Eğer sizin için vakit nakit ise böyle ufak tefek işlerin hepsini profesyonellere devredin, zaman size kalsın.

Kalite Politikamız

Nakliyat Hizmetlerinden Kaliteyi Simbo Nakliyat ile Yakalayın Nakliyat Sektörüne yeni bir Bakış acısı Getiren Firmamız yenilikçi Müşteri Odaklı Kalite Anlayış ile Sizlere hizmet veriyoruz.

Nasıl Çalışıyoruz

Tüm ev eşyaların bizim tarafımızdan paketlenir,ve taşınır,demontaj ve montaj yapılır, yeni eve sizin isteğiniz doğrultusunda yerleştirilir ve size sadece yeni evinizin keyfini çıkarmak kalır.

Genel Bilgiler

Simbo Evden Eve Nakliyat
Simbo Evden Eve Nakliyat Logo

Adres Bilgileri

İstanbul
Bağcılar
Demirkapı Mah. Adil Sok. No:1/a

İletişim Bilgileri

(0 536) 666 86 94
  • (0 536) 785 39 87
  • (0 212) 445 46 77

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Hakkımızda 

2000 yılından beri evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermekte olan İstanbul Simbo Nakliyat sektördeki eksikliklerin farkındadır. Bu nedenle önce müşteri memnuniyeti ile hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimizin tekrar çalışmak istedikleri bir firma olmayı hedeflemekteyiz. Bu hedefimize ilerlerken tek referans noktamız müşterilerimizin taşınma işleminden memnun ayrılmalarıdır.