Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Express Nakliyat

2

Express Evden Eve Nakliyat alanında uzman çalışanları ve geniş araç filosu ile gelen nakliyat hizmet işlerini en iyi artılarıyla yapmaya hazırdır. Sizler için elimizden gelenin yapmaya hazırız.

Telefon
(0 532) 611 15 35 444 86 49

Evden Eve Express Nakliye

Bu aya özel indirimli kampanyalardan yararlanın. Eşya bilgilerinizi ve kat oranları bilgilerinizi vererek müşteri hizmetlerimiz sizlere yardımcı olacaktır. Kaliteyi Express nakliyat ile yakalayın.

Kurumsal Nakliye Firması

Evden eve nakliyede öncü yılların birikimi profesyonel nakliye depolama gibi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. İşinizi bize devredin, zamandan tasarruf edinin, ev eşyaların tarafımızdan paketlenir

Depolama Hizmeti

İstanbul bölgesinde eşyalarınızı güven içinde teslim edeceğiniz depolama firmaları mı arıyorsunuz? Çözüm Express depolama sizler için özel alanlar belirlenecek yere depolama yapıyoruz

Ofis Taşıma

İş yeri , otel, ofis, fabrika, depo, eczane, hastane ya da aklınıza gelecek her tür ticaret haneye ait taşımacılığa ofis taşımacılığı ya da iş yeri nakliyesi denir.

Genel Bilgiler

Express Nakliyat
Express Nakliyat Logo
Şehir içi, Şehirler arası yurt içi eşya taşımacılığında önder firmalar arasında yerimizi almaktayız. Türkiye geneli taşıma hizmetimiz vardır.

Adres Bilgileri

İstanbul
Ataşehir
Kayışdağı Caddesi No 26 Kalender İş Merkezi Kat 2 Daire 10 Ataşehir İstanbul

İletişim Bilgileri

(0 532) 611 15 35
Osman Erdoğan
nakliyemm@hotmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL